Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Een uniek figuur met een scherpe stroming, Action Bronson is nog niet klaar met het verwennen van zijn fans. Na het uitbrengen van het album “Blue Chips 7000” vorig jaar, zal de rapper in juli 2019 de Melkweg in Amsterdam passeren.

Bereid je voor op een geweldige tijd met Action Bronson

Een atypisch personage met meerdere hoeden, Action Bronson is het type om bij elke verschijning te verrassen. Arian Asllani, een gastronomisch criticus, acteur en vooral een rapper met een uitzonderlijke flow, is een echte naam die niet langer projecten telt. Met zijn zwarte humor en krachtige beats blijft de artiest alle golven verbazen en verrukken, vooral sinds de release van zijn laatste album “Blue Chips 7000” vorig jaar. Om deze golf van overweldigend succes te voltooien, zal Action Bronson zijn vele fans verrassen met goed nieuws.

Dit is DE perfecte tijd om je dagboeken mee te nemen, je met een pen te wapenen en op te schrijven wat er in zeer grote letters volgt. Voor een uniek en origineel concert, zal de tolk van “Easy Rider” u zeker weten te boeien voor een niet te missen avond. Om deze bijzondere show bij te wonen moet je op 20 juli naar de Melkweg in Amsterdam. Nu weet u waar u deze zomer heen moet!

Informatie over kaartverkoop

Action Bronson Concert
Zaterdag 20 juli 2019: Melkweg – Amsterdam
Prijzen/prijzen
Enkele categorie: 40,25 euro
Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar: Live Booker
Verkoop op de gebruikelijke ticketing netwerken: vrijdag 5 april om 10.00 uur

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter