Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Na diverse aankondigingen van een wereldwijde tournee is het nieuws waar de Nederlanders op zaten te wachten net binnengekomen: Alanis Morissette geeft in het najaar van 2020 een concert in Amsterdam!

Alanis Morissette live in Amsterdam in oktober 2020

Alanis Morissette’s 25e verjaardagstournee van “Jagged Little Pill” gaat door Nederland! Na diverse aankondigingen in de States, in Azië en enkele data in Europa, waaronder een kleine in Amsterdam, kondigt Alanis Morissette een concert aan in een grotere zaal in Nederland.

We zijn opgelucht, want we zouden erg verdrietig zijn geweest als we deze verjaardag van dergelijke cultuuraanslagen niet hadden kunnen vieren. Wie kent de tekst van “Ironic”, “Hand In My Pocket” of “You Oughta Know” niet? Bereid je nu voor op dit evenement door het album keer op keer af te spelen. Je hebt tot oktober 2020 de tijd om weer in de swing te komen en je hart uit te spreken in de Ziggo Dome!

Als je een fan bent, hou er dan rekening mee dat Alanis Morissette op dinsdag 6 oktober 2020 in de Ziggo Dome op het podium staat. Wil je er bij zijn voor dit evenement? Aarzel niet, stel het niet langer uit en neem uw plaats in!

Nu je alle informatie bij de hand hebt, denk er dan aan om Live Booker de aankoop van je tickets toe te vertrouwen.

europe and the uk, celebrate 25 years of music and jagged little pill 💕 💕 the mailing list pre-sale begins tues, 2/25…

Posted by Alanis Morissette on Thursday, February 20, 2020

Informatie over kaartverkoop

Dinsdag 6 oktober 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

  • Premium zitplaatsen (€ 89,00)
  • 1e rang – Staanplaatsen (€ 59,00)
  • 1e rang – Zitplaatsen (€ 69,00)
  • 2e rang – Zitplaatsen (€ 59,00)
  • 3e rang – Zitplaatsen (€ 49,00)
  • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 59,00)

De ticketverkoop start vrijdag 28 februari om 10.00u

weeknd
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter