Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Het is zover: op vrijdag 13 maart 2020 komt de hologramshow ‘An Evening With Whitney’ naar Nederland. AFAS Live in Amsterdam is de plek waar je deze bijzondere show kunt gaan zien.

Emotioneel eerbetoon

Het zal een aparte en waarschijnlijk ook emotionele beleving worden voor haar fans. Ze zullen een holografische versie van de immens populaire en te vroeg overleden zangeres te zien gaan krijgen. Een liveband, achtergrondzangeressen en dansers zullen voor een mooie avond en een prachtig eerbetoon gaan zorgen. De opnames van de stem van Whitney zijn overigens digitaal bewerkt om de kwaliteit van de opnames te verbeteren.

Tourschema

Op 17 september maakte productiemaatschappij BASE Hologram, dat ‘An Evening With Whitney’ (The Whitney Houston Hologram Tour) organiseert het voorlopige tourschema bekend. Uiteraard reist de tour eerst door de Verenigde Staten. Volgens hun website heeft Liverpool op 27 februari 2020 de Europese primeur. Daarna volgt een serie optredens in andere steden in het Verenigd Koninkrijk. Vervolgens is het vaste land van Europa aan de beurt. Op 12 maart staat de show in Brussel en op 14 maart in Gent. Daar tussenin, op 13 maart 2020, heeft Amsterdam dus de eer deze hologramshow te mogen ontvangen.

Overlijden Whitney

Whitney Houston, o.a. bekend van het wereldberoemde ‘I Will Always Love You’, werd op 11 februari 2012 dood gevonden. Ze lag in het bad van haar kamer in het Beverly Hilton Hotel. De Amerikaanse zangeres gebruikte drugs. Tevens had ze medische problemen. Wereldwijd werden er 200 miljoen platen van haar verkocht. Daarmee hoort ze bij de bestverkopende artiesten. Haar schoonzus en tevens oud-manager Pat Houston is nauw betrokken geweest bij het tot stand komen van deze tournee. Ze is erg tevreden met het eindresultaat en zei hierover dat de muziek van Whitney altijd zal blijven voortbestaan.

Informatie over kaartverkoop

Datum en plaats van het concert

13 maart 2020 : Afas Live – Amsterdam

Prijzen en categorieën

  • Binnenkort beschikbaar

Tickets en reserveringen

► De voorverkoop start op vr, 20/09/19 9:00 CEST.

Whitney
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter