Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Zanger, rapper en drummer Anderson .Paak is volgend jaar (9 maart 2019) te gast in Amsterdam, in de Amsterdamse concertzaal AFAS Live om precies te zijn. Tijdens deze gelegenheid wordt hij bijgestaan door de band The Free Nationals.

In concertzaal AFAS Live in Amsterdam staat op 9 maart 2019 een optreden van zanger, rapper en drummer Anderson. Paak gepland. De veelzijdige muzikant wordt tijdens zijn optreden in Amsterdam begeleid door de band The Free Nations.

Succes met ‘Malibu’

Het concert in Amsterdam is onderdeel van de Andy’s Beach Club World Tour die start in San Francisco en eindigt in het Oostenrijkse Wenen. Brandon Paak Anderson – zo luidt zijn officiële naam- beleefde zijn echte en definitieve doorbraak in 2016 toen hij zijn tweede album ‘Malibu’ uitbracht. Het album was buitengewoon succesvol en verdiende onder meer Grammy Award nominaties in de categorieën ‘Best New Artist’ en ‘Best Urban Contemporary Album’.

Paak was al eerder in Nederland

De muziek die Paak met zoveel succes brengt kan het best omschreven worden als een mix van soul, R&B en hiphop. Het is overigens niet voor het eerst dat hij in Nederland te zien en te horen is. Eerder al schitterde hij op het Lowlands festival en tijdens North Sea Jazz. Overigens luistert het nieuwe album van Anderson .Paak naar de titel ‘Oxnard’. Van dat album is TINTS zonder twijfel de meest bekende track. Op TINTS is overigens ook Kendrick Lamar te horen.

Informatie over kaartverkoop

Anderson .Paak Concert 
03 Maart 2019 : Amsterdam – AFAS Live
Prijzen en categorieën
Enkelvoudig tarief: 43,68 €
Ticketing en reserveringen


► Binnenkort te koop op officiële ticketing netwerken (Vrijdag 07 december om 10.00 uur) : Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter