Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Ariana Grande slaagde er opnieuw in om een plons te maken door de cover van haar gloednieuwe album te delen op sociale netwerken. Zijn fans wachten al maanden op de opvolger van “Sweetener”! En jij?

Deze hoes is de favoriet van de zangeres!

Het is onmogelijk om het duizelingwekkende succes van Ariana Grande te missen, dat slechts enkele weken na de release van “Sweetener” al een volgende stap gepland had. Haar fans, ze houdt van hen en heeft niet nagelaten om veel aanwijzingen te onthullen op haar volgende album “Thank U Next”. Na de tracklist, het belangrijkste nummer en de clip die erbij hoort, is het de beurt aan de cover!

Het is een element dat veel kan zeggen over wat een album zal bevatten, en dit lijkt Ariana Grande te behagen die op Twitter vertrouwde dat het tot nu toe haar favoriete cover was. De foto is gemaakt door vermoedelijk goede vrienden van de zangeres en toont Ariana Grande liggend, met het hoogtepunt van haar beroemde paardenstaart, in haar armen. Deze positie is niet anders dan de boodschap die ze wilde overbrengen op haar titel “Thank U Next” waar ze haar exen dankt, maar ze legt vooral uit dat de persoon met wie ze zich het beste wil voelen haar is. De titel van het album, van zijn kant, werd rechtstreeks op zijn borstbeeld geschilderd, met zwarte verf.

View this post on Instagram

my album is preorder / presave-able now 🖤🌪

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Het zal dan ook pas vijf maanden na de release van “Sweetener” zijn dat Ariana Grande officieel zijn inmiddels beroemde vijfde album “Thank U Next” zal lanceren. Het zal iets langer duren om alle subtiliteiten van deze opvolger, die 12 nummers bevat, te ontdekken. Het lijdt geen twijfel dat het een hit zal zijn zodra het op 8 februari wordt uitgebracht! Ariana Grande zal ook zijn nieuwe klompjes verdedigen op het podium van de Ziggo Dome in Amsterdam op 23 en 24 augustus. Dit zijn afspraken die u niet mag missen!

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter