Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Dit is het event album van het begin van het jaar. Na maanden van plagen kwam “Thank U, Next” eindelijk uit in de vuilnisbakken en het is een echte hit! Eerste dag van exploitatie en de zangeres staat al bovenaan de hitlijsten. Een terugblik op een verwacht succes.

Vijf minuten na de release staat hij op de eerste plaats

Sinds zijn eerste verrassingsteaser in november is “Thank U, Next” een van de meest verwachte albums van het begin van het jaar geworden. En vandaag, 8 februari, is het album eindelijk uit en belooft een van de grootste successen van 2019 te worden. Vijf minuten na de release stond het album al op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten. Des te meer verdiend als je de energie en oprechtheid kent die de zangeres in de realisatie van dit opus heeft gestoken. Het omvat de twee singles al gepubliceerd, “Thank U, Next” en “7 ringen” en de tien andere tracks gepland, met de bonus van de zeer succesvolle clip van “Break up with your girlfriend, i’m bored” die al meer dan vijf miljoen views op YouTube in slechts een paar uur heeft.

Een paar weken waren genoeg voor Ariana Grande om haar nieuwe album te ontwikkelen, op te nemen en te publiceren. Bewijs, als het nog nodig was, dat de uitvoerder van “Breathin” een getalenteerde artieste is en dat ze mensen nog een paar jaar over haar laat praten. De schoonheid zal ook profiteren van haar bezoeken aan de Ziggo Dome in Amsterdam op 23 en 24 augustus om haar nieuwe producten te presenteren.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter