Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Op 23 en 24 augustus 2019 laat Ariana Grande haar fans dansen met haar twee concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam. Om er zeker van te zijn dat je er op D-Day echt goed uitziet, heeft Alex vijf singles van de artiest samengesteld om binnen handbereik te komen. U bent van harte welkom, het is een geschenk! 

Vijf titels in de startblokken

Een paar uur geleden hebben we u alle sleutels gegeven om uw kostbare sesammen veilig te krijgen (of niet). Vanaf nu is het tijd om de titels van Ariana Grande te herzien om bovenaan de hitlijsten te staan tijdens haar shows in de Ziggo Dome in Amsterdam op 23 en 24 augustus 2019. Om dit te doen, zochten we naar de vele singles van de zangeres om haar klompjes uit het hoofd te vinden op D-Day. Laten we ophouden met praten, het is tijd om aan de slag te gaan!

#01 : “Thank U, Next”

#02 : “God is a Woman”

#03 : “Imagine”

#04 : “No tears left to cry”

#05 : “Sweetener”

Als u het nog niet had begrepen, dan zien de passagiers van Ariana Grande’s “Sweetener World Tour” in Amsterdam in 2019 er gedenkwaardig uit. Het zou jammer zijn om niet klaar te zijn op D-Day, nietwaar?

Informatie over kaartverkoop

Ariana Grande Concert
23 en 24 augustus 2019 : Amsterdam – Ziggo Dome
Prijzen en categorieën
Binnenkort beschikbaar 
Tickets en reserveringen 
► Ticketreserveringsservice: Live Booker
► Binnenkort beschikbaar op officiële ticketing netwerken (20/12/18 12:00): Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter