Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Dat weten jullie nu allemaal. In augustus 2019 maakt Ariana Grande’s “Sweetener World Tour” twee stops bij de Amsterdamse Ziggo Dome voor twee concerten die er uniek uitzien. Heeft u vandaag de voorverkoop gemist? Maak je geen zorgen, je hebt nog steeds de kans om je tickets te bemachtigen en wij vertellen je alles! 

Laatste kans om uw tickets te krijgen

Op 23 en 24 augustus 2019 wagen Ariana Grande en haar “Sweetener World Tour” zich voor twee shows naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Onlangs hebben we u een aantal oplossingen gegeven om uw kostbare sesames en vervolgens de liedjes van de zangeres binnen handbereik te krijgen. Vanaf nu is Alex terug om een helpende hand te bieden aan degenen die de pre-saleskans die dag zouden hebben gemist. Bent u kapot van het feit dat u zo’n geweldige kans mist om uw tickets te schieten? Geen paniek, alles is niet verloren!

“Breathin”

Voor degenen die momenteel in paniek zijn over het missen van de voorverkoop van Ariana Grande’s Dutch shows, is er nog steeds een kans om je droom waar te maken. En niet voor niets kunt u met Live Booker met een gerust hart aan uw tickets komen. Door u toe te staan om verloren manden, verbindingswantsen, verloren manden, verloren manden en het maximaliseren van uw kansen op het bijwonen van deze show te vermijden, staat LB klaar om u te helpen.

“One Last Time”

Voor de anderen, die ook na het missen van de voorverkoop vandaag de dag nog steeds niet in paniek zijn, is een andere oplossing ook mogelijk. Morgen, om 10 uur scherp, opent de verkoop voor de Parijse show Ariana Grande haar deuren op Ticketmaster NL. Eenmaal aan de slag, wordt u geconfronteerd met een ware menselijke vloed van fans. Om te voorkomen dat u in deze crisis terugschrikt, raadt Alex u aan zich te wapenen met uw vastberadenheid en moed. Een manier om ervoor te zorgen dat de beroemde “first come, first served” nog nooit zo zinvol is geweest.

Informatie over kaartverkoop

Ariana Grande Concert
23 en 24 augustus 2019 : Amsterdam – Ziggo Dome
Prijzen en categorieën
Binnenkort beschikbaar 
Tickets en reserveringen 
► Ticketreserveringsservice: Live Booker
► Binnenkort beschikbaar op officiële ticketing netwerken (20/12/18 12:00): Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter