Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

De aankondiging viel en veroorzaakte euforie. In 2019 zal Ariana Grande’s grote “Sweetener World Tour” stoppen bij de Ziggo Dome in Amsterdam voor twee concerten die er gedenkwaardig uitzien. Wilt u er deel van uitmaken? Dat is goed, Alex biedt u nu alle oplossingen voor uw tickets.

Twee concerten, twee oplossingen voor uw tickets

Het is niet langer een verrassing. Ariana Grande gaat naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor twee concerten op 23 en 24 augustus 2019. Tussen haar ongepubliceerde singles en de aanstaande komst van haar ongepubliceerde opus, kwam dit nieuws op het juiste moment voor de vele Franse fans van de zangeres. Met zo’n aankondiging is het niet zonder ons eraan te herinneren dat de strijd moeilijk zal zijn om uw kostbare sesammen te bemachtigen. Om uw droom waar te maken, om Ariana Grande volgend jaar live te zien, een realiteit, heeft Alex besloten om u een boost te geven. Weet u niet waar u uw tickets kunt schieten? Wij hebben de oplossing!

Oplossing nr. 1

Ben jij een van de verlegen fans van Ariana Grande? Geen zorgen, wij hebben precies de juiste oplossing voor u! En niet voor niets, met Live Booker aan uw zijde, kunt u met een gerust hart uw tickets bemachtigen. Met LB (voor intimi) kunt u verbindingswantsen, eindeloze wachtrijen of verloren manden vermijden. Met een team van boekers in de startblokken staat Live Booker klaar om uw tickets te bemachtigen, voor u!

Oplossing nr. 2

Voor de anderen, die niets vrezen en nog minder om het Ariana Grande concert in Parijs in 2019 te missen, is een andere oplossing mogelijk. Aanstaande donderdag, vanaf 10.00 uur, opent de officiële veiling voor deze avond haar gouden deuren op Ticketmaster NL. Maar wees voorzichtig, als je er eenmaal bent, is het voor honderden fans dat je elkaar voor een paar moeilijke minuten onder ogen moet zien. Maar wees zelfverzekerd, met een beetje moed en veel vastberadenheid, alles moet goed gaan!

Informatie over kaartverkoop

Ariana Grande Concert
23 en 24 augustus 2019 : Amsterdam – Ziggo Dome
Prijzen en categorieën
Binnenkort beschikbaar 
Tickets en reserveringen 
► Ticketreserveringsservice: Live Booker
► Binnenkort beschikbaar op officiële ticketing netwerken (20/12/18 12:00): Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter