Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Ariana Grande fans zullen enthousiast zijn! Terwijl iedereen zich afvroeg wanneer de zangeres zich in Nederland zou wagen, is de situatie net duidelijker geworden. In 2019 zal Ariana Grande op de Ziggo Dome in Amsterdam zijn voor een unieke show!

De “Sweetener World Tour” komt naar Nederland!

Op ieders lippen blijft Ariana Grande haar vele fans verrassen. Momenteel in studio’s om haar volgende album voor te bereiden, het album dat alle records brak met het opus “Sweetener” is niet langer haar eerste poging op het gebied van muziek. Met de onthulling van de singles “Thank You, Next” en “Imagine” heeft ze haar grote gemeenschap verwend. Vanaf nu is het met nog meer nieuws dat ze hen rechtstreeks naar de zevende hemel brengt.

Naar uw dagboeken, naar uw pennen om op te schrijven wat volgt. De “Sweetener World Tour” gaat inderdaad naar Nederland voor een enkel concert volgend jaar. Om de getalenteerde Ariana Grande niet te missen, is het in de Ziggo Dome in Amsterdam dat u op 23 en 24 augustus 2019 een bijzonder moment zult moeten meemaken. Je hebt de datum en plaats, het enige wat je hoeft te doen is wachten!

Informatie over kaartverkoop

Ariana Grande Concert
23 en 24 augustus 2019 : Amsterdam – Ziggo Dome
Prijzen en categorieën
Binnenkort beschikbaar 
Tickets en reserveringen 
► Ticketreserveringsservice: Live Booker
► Binnenkort beschikbaar op officiële ticketing netwerken (20/12/18 12:00): Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter