Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De popsensatie Ariana Grande bezoekt de Ellen show en doet een performance in de stijl van de ‘First Wives Club’.

Popprinses met paardenstaart

Ariana Grande raakte bekend in 2014 dankzij haar single ‘Problem’ dat een wereldhit werd. De popster met de lange paardenstaart bracht sinds die tijd een handvol singles uit, waaronder samenwerkingen met onder andere Jessie J en Nicki Minaj. ‘Bang Bang’ is haar meest bekende single met wereldwijd meer dan een miljard views op youtube. Al van kinds af aan was Grande aan het werk als actrice en zangeres, voornamelijk in musicals. Later acteerde ze in de serie ‘Victorious’ en coverde ze bekende hits op youtube. 2014 was haar jaar, ze bracht toen verschillende singles uit die allemaal grote hits werden.

“Thank you, next”

De zangeres heeft een zwaar jaar achter de rug met het verlies van haar ex en een afgesprongen verloving als dieptepunten. Maar Grande blijft sterk en dat toont ze in elke single en elke performance. In haar nieuwe single ‘Thank you, next’ bedankt ze haar ex-partners en toont ze zich klaar voor de ware.  Bij ‘The Ellen DeGeneres Show’ zal Grande haar nieuwe single aan het grote publiek tonen met een performance helemaal in stijl van ‘First Wives Club’. De film uit 1996 vertelt het verhaal van 3 gescheiden vrouwen die wraak willen. De zangers toont met de act, die lijkt op een huwelijksreceptie, dat ze klaar is met het verleden en nu op zoek kan naar de ware liefde.

Over auteur

Annelien Maes

Professioneel: na mijn studies journalistiek wilde ik een internationale studie doen en koos ik voor de Erasmus Mundus Master: Journalism, Media & Globalisation. Ik heb sindsdien voornamelijk als content editor gewerkt in de reissector. Persoonlijk: ik hou voornamelijk van indie: leuke melodieën met een twist en een portie electro, heerlijk. Tash Sultana, Oscar & The Wolf, The Killers, maar ook Jack Johnson en Xavier Rudd behoren tot mijn favorieten. Verder hou ik van dagdromen, reizen en zwemmen in de oceaan (als het lekker warm is ten minste). U kunt mij contacteren via mijn LinkedIn-profiel.

Laat een opmerking achter