Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Met haar vijfde album ‘Thank You, Next’ breekt Ariana Grande momenteel alle records op het Apple muziekplatform. Nooit eerder slaagde een artiest er in om binnen 24 uur een toppositie te bereiken, het lukte de zangeres wel. Uiteraard is ze ook de eerste vrouwelijke artiest die dit voor elkaar heeft gekregen.

Nooit eerder kwam een album binnen 24 uur op een toppositie in het Apple muziekplatform binnen, het is Ariana Grande met haar album ‘Thank You, Next’ wel gelukt, Daarmee is ze meteen ook de eerste vrouw die dit weet te bereiken. ‘Thank You, Next’ is het vijfde album van de zangeres.

Ruzie met de producer

Grande kreeg vorige week een Grammy Award voor haar single ‘Sweetener’. De zangeres nam zelf de prijs niet in ontvangst vanwege een botsing met de producer over welk nummer ze tijdens de uitreiking in Los Angeles live zou zingen. En dus besloot ze helemaal niet te komen.

Concurrentie geschikt door cijfers

Gedemoraliseerd is ze echter allerminst en ondertussen kijkt de concurrentie geschokt naar de cijfers die Ariana Grande haalt op het Apple muziekplatform. ‘Thank You, Next’ gaat als een komeet. Het moet al raar lopen wil ze niet volgend jaar een Grammy ontvangen voor dit album en hopelijk is ze dan wel zelf aanwezig om de onderscheiding in ontvangst te nemen.

Ondertussen nodigt Ariana Grande u uit in de Ziggo Dome in Amsterdam voor twee niet te missen concerten op 23 en 24 augustus 2019! Het zou jammer zijn om dat te missen!

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter