Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Ariana Grande presenteert donderdag het nummer ‘Imagine’. Net als in haar vorige nummer ‘Thank You, Next’ spelen haar voormalige vriendjes in het bijzonder en mislukte relaties in het algemeen ook nu weer een prominente rol. Dit verklapte de zangeres op haar drukbezochte Instagram-account. Maar, zo liet ze weten, ze leert wel van de fouten die ze zelf in relationeel opzicht zeker ook maakte.

Mislukte relaties en ex-vriendjes. Na haar vorige single ‘Thank You, Next’ zingt Ariana Grande in haar nieuwe nummer ‘Imagine’, dat donderdag overigens uitkomt, opnieuw over mislukte relaties en over haar ex-vriendjes, zo liet ze weten op haar Instagram-account.

Vorm van verwerking

Een lied als een vorm van verwerking dus. ‘Verwerking van weliswaar relaties die uiteindelijk faalden maar toch ook prachtig waren’, zo omschrijft de zangeres het zelf. Bovendien liet ze weten dat het nummer in het teken staat van ‘het vieren van groei’ en ‘de ontdekking van een nieuwe vormen van onafhankelijkheid.’ Onlangs was het met haar mogelijke aankondiging van Europese data voor dit weekend dat de getalenteerde zangeres de krantenkoppen haalde.

Acceptatie en ontkenning

De zangeres noemde ‘Thank You, Next’ een nummer dat draaide om acceptatie en dat haar nieuwe single meer een lied van ontkenning is. In haar vorige nummer nam Ariana Grande bepaald geen blad voor de mond. Ze noemde mannen als Big Sean, Ricky Alvarez, Marc Miller en Pete Davidson als voorbeelden van relaties die veel brachten, maar uiteindelijk wel faalden. Overigens is de zangeres zelf ook schudbewust. Ze liet weten te beseffen dat ze snel en intens leeft en dus zelf ook fouten maakt. Maar, voegde ze er aan toe, ‘daar leer ik wel van’.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter