Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Terwijl zijn concertreeks in de Verenigde Staten al is aangekondigd, kunnen ook andere Ariana Grande fans zich verheugen. Op Twitter heeft de zangeres haar Europese gemeenschap geplaagd voor haar tournee!

Binnenkort in Europa?

Voor degenen die de laatste acties van Ariana Grande hebben gemist, geven we u hier het laatste nieuws. Hoewel ze na de dood van Mac Miller de stevige beslissing had genomen om een pauze in te lassen, keerde de zangeres nog steeds terug naar de airwaves. Vastbesloten om een blijvende indruk te maken, enkele weken na de release van haar “Zoetstof”, presenteerde de schoonheid de ongepubliceerde single “Thank You, Next” en vervolgens haar beelden in “Lolita Malgré Moi” modus. Maar terwijl er in de Verenigde Staten al veel Ariana-concerten gepland stonden voor 2019, begonnen de Europese fans zich serieus af te vragen wanneer ze aan de beurt zouden komen. Op haar Twitter heeft de zangeres het ongeduld van haar gemeenschap enigszins aangewakkerd met een boodschap die op zijn minst…. expliciet is!

Aan de boodschap “the uk needs datesss. mishu. mishu. love u” van een van haar fans, zei de zangeres: “Ze komen, baby. Ik hou niet meer van je. Ik hoop dat dit weekend. Het spijt me dat deze dingen zo lang duren. Ik probeer gewoon de perfecte routing voor jou te vinden. Een antwoord dat niet onopgemerkt is gebleven! Zal Ariana Grande dit weekend de Europese data van de “Tour du Tour du Tour du Monde Zoetstof” onthullen? Dat is wat we beginnen te denken. Wij raden u aan om verbonden te blijven zodat u niets mist!

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter