Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

De internationale tournee van Avril Lavigne gaat door Nederland en daar is geen twijfel over mogelijk, de fans zijn op hun hoede. De AFAS LIVE tickets kunnen binnenkort vertrekken, dus Alex geeft je de juiste tips om je tickets te kopen.

Weinig plaatsen om Avril Lavigne in Amsterdam te zien in maart 2020

Avril Lavigne is terug! Avril Lavigne komt naar Nederland! Avril Lavigne geeft een concert op AFAS Live in maart! Of je het nu weet of niet, of je het nieuws hebt gezien of niet, Avril Lavigne komt over een paar maanden naar Amsterdam en Hey Alex is er voor jou, om je te helpen de mooiste avond van je leven te leven.

Zoals u zich kunt voorstellen, zijn tickets voor Avril Lavigne’s Nederlandse concert op de “Head Above Water” tournee zeer gewild, vooral omdat ze voor haar comeback een kleine zaal heeft gekozen. Dus als je niet wilt dat alles “gecompliceerd” wordt, geven we je, gewoon omdat we je leuk vinden, wat waardevolle adviezen om de echte April op het podium te ontmoeten. Open je ogen en ontdek onze tips om de Canadese vrouw op het podium te zien:

Live Booker :

Als u echt geïnteresseerd bent in het bezoek van Avril Lavigne aan Amsterdam en u wilt er alles aan doen om haar concert bij te wonen, dan moet u de Live Booker service al kennen. Naast de hoogopgeleide professionals vermijdt u in een paar klikken verbindingsinsecten, verloren manden of eindeloze wachtrijen. Live Booker is ook de oplossing voor degenen die zeker in de klas of op het werk zullen zijn op de dag van de publieke release. Gewapend met een team van boekers in de startblokken, maximaliseert LB (voor vrienden) uw kansen om deel te nemen aan een van de concerten van de zangeres. Er gaat niets boven de stress van het verkopen.

Verkoop aan het grote publiek:

Voor de anderen, die niet bang zijn om met vuur te spelen en een verliezer te zijn in deze strijd, weten dat er een ultieme oplossing voor u is gemaakt. Op vrijdag 18 oktober om 10.00 uur vindt de officiële verkoop van de concerten plaats aan de gebruikelijke kassa’s (TicketMaster….). Deze weinige sites zullen veel plaatsen bieden en zullen zeker niet alle categorieën op voorraad hebben. Daar wordt het geconfronteerd met een echte vloed van fans die je tegenover elkaar zult moeten staan om te proberen je tickets te bemachtigen. Een echte leeuwenkooi, de oplossing van de verkoop vereist moed, vastberadenheid en vooral veel geluk.

Informatie over kaartverkoop

Vrijdag 20 maart 2020 : AFAS Live – Amsterdam

Prijs is 44.80 EUR

De voorverkoop start op vr, 18/10/19 10:00 CEST.

avril
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter