Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

We wachten op het volgende album van Avril Lavigne voor februari aanstaande. Tot die tijd blijft de zangeres ons plagen met een nieuwe single, “Tell Me It’s Over”. Een aangrijpende titel voor iedereen die niet in staat is geweest om een toxische relatie op het juiste moment te beëindigen. Thema’s, en stijl, rijper dan in zijn vorige opusen.

Een titel geïnspireerd door Ella Fitzgerald en Aretha Franklin

Avril Lavigne had ons twee maanden geleden al een nieuwe titel onthuld, de zeer inspirerende “Head Above Water” met een indrukwekkende clip. Vandaag komt ze terug met een nieuwe single uit de tracklist van haar langverwachte toekomstige album: “Tell Me It’s Over”. Avril vertrouwt zelf toe dat ze geïnspireerd was door grote vrouwelijke artiesten als Ella Fitzgerald en Aretha Franklin. Vrouwen die “vechten voor andere vrouwen en niet langer mannenstieren kopen”.

Een inspiratie in de geest meer dan in de stijl, dus ook al horen we wat zielsgeluiden op het spoor. En, zoals vaak het geval is met de Canadese zangeres, draaien de thema’s rond liefdesrelaties en hun moeilijkheden en bieden fans (vaak jonge) een vorm van levensles. Hier, dat je moet weten hoe je iemand moet verlaten als er niets klopt, zelfs als je van hem of haar houdt. Eenvoudig maar waar. We weten nog niet of Avril Lavigne een nieuwe single zal uitbrengen voor de release van “Head Above Water” (waar ze onlangs de sluier op heeft opgelicht) in februari, maar dan houden we u op de hoogte.

 

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter