Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Om de release van zijn nieuwe album “Head Above Water” te vieren, gaat Avril Lavigne op een grote internationale tournee met een bezoek aan Amsterdam in het voorjaar.

Avril Lavigne in concert bij Afas Live in maart 2020

Sinds “Sk8er Boi” houdt de hele wereld van Avril Lavigne. Deze liefde heeft zijn ups en downs gehad, het is “gecompliceerd” maar het is nog steeds aanwezig, vooral sinds de release van zijn laatste album, “Head Above Water”. Na een paar jaar stilte is de Canadees terug met nieuwe nummers die ze klaar is om te presenteren op podia over de hele wereld. De zanger kondigde een grote wereldtournee aan, de toepasselijke naam “Head Above Water World Tour“. Gelukkig komt het door ons huis, zoals we een paar dagen geleden aankondigden. 

Wees in de startblokken, want alles zal zeer snel gebeuren. Avril Lavigne is van plan terug te keren naar Nederland met een bezoek aan de legendarische Afas Live locatie voor een enkele date. De bijeenkomst is gepland voor vrijdag 20 maart 2020 in Amsterdam. Nu hoeft u alleen nog maar dienovereenkomstig te handelen, vooral als u al sinds het eerste uur fan bent.  Weet dat de tickets zeer snel zullen vertrekken dus geef ze wat advies, vertrouw hun aankoop toe aan de professionals van Live Booker.

Informatie over kaartverkoop

Vrijdag 20 maart 2020 : AFAS Live – Amsterdam

Prijs is 44.80 EUR

De voorverkoop start op vr, 18/10/19 10:00 CEST.

avril
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter