Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Nadat ze haar fans wel erg lang in vertwijfeling liet, bracht zangeres Avril Lavigne in september 2018 met ‘Head Above Water’ eindelijk weer een nieuwe single uit. Lavigne lijkt daarmee de smaak weer helemaal te pakken te hebben, want op de scheiding van 2018 en 2019 bracht ze met ‘Tell Me It’s Over’ andermaal een nieuwe single uit.

Nadat zangeres Avril Lavigne in september 2018 eindelijk weer een nieuwe single uitbracht met ‘Head Above Water’ verraste ze haar fans op de grens van 2019 opnieuw met een nieuwe single: ‘Tell Me It’s Over’. Ook dit nummer maakt deel uit van haar nieuwe album, dat in februari 2019 uit zal komen.

Album komt 15 februari uit

De zangeres verraste haar fans door het lied én de video online te zetten (https://youtu.be/g5wseA6HoNs). Zowel ‘Tell Me It’s Over’ als ‘Head Above Water’ staan uiteraard op het album dat Avril Lavigne uit zal brengen. Dat nieuwe album komt overigens uit op 15 februari.

Grammy Award

Lavigne is zoals bekend genomineerd voor een Grammy Award en brengt met ‘Head Above Water’ alweer haar zesde album uit. Behalve de twee genoemde tracks plaatste ze eerder ook al de hoes van dat album online. In de media liet de zangeres alvast weten buitengewoon tevreden te zijn met het nieuwe album. Ze prijst zichzelf met name om haar openheid op het nieuwe album. ‘Ik ben op dit album meer open dan ooit tevoren’, liet ze zich al ontvallen. Bovendien – zo laat ze weten- vertelt elke track op het album een geheel eigen verhaal. En als het aan Lavigne ligt, gaan die verhalen de luisteraars inspireren.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter