Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Zangeres Avril Lavigne is weer helemaal terug en lijkt de ziekte van Lyme definitief overwonnen te hebben. Na de single ‘Head Above Water’ komt ze nu met ‘Tell Me It’s Over’. Bovendien liet ze veel van zichzelf zien middels een fraaie fotoshoot.

De ziekte van Lyme zorgde voor een lange en gedwongen periode van stilte rondom Avril Lavigne. Ze is echter terug, en hoe. Na ‘Head Above Water’ is ze met de single ‘Tell Me It’s Over’ definitief terug. De bedoeling is dat ze in februari 2019 haar zesde album gaat presenteren.

Inspiratie en kracht

Lavigne, geboren in Canada, werd na een periode ziekte met open armen ontvangen door de fans en muziekliefhebbers. ‘Head Above Water’ bleek een uitstekende en krachtige single, die ze enkele maanden geleden presenteerde. De track stond symbool voor inspiratie en krach. Na die voorzichtige terugkeer lijkt ze met ‘Tell Me It’s Over’ weer helemaal terug in de muziekwereld.

Definitief gewonnen

Lavigne kwam zelf via de sociale media met het heugelijke nieuws over haar single ‘Tell Me It’s Over’. Dat deed ze enigszins cryptisch door delen van de nieuwe clip te laten zien. Over de titel van haar nieuwe track vertelt ze ‘dat de deur sluiten niet altijd voelt alsof ook iets echt over is’. Het feit dat Lavigne op deze wijze met haar trouwe schare fans communiceert zegt veel over de gesteldheid van de zangeres. De ziekte van Lyme had haar goed te pakken. Die strijd lijkt ze nu echter definitief gewonnen te hebben.

Ook nieuw album

‘Tell Me It’s Over’ wordt op 12 december officieel gepresenteerd. En dus moeten de fans nog heel even geduld hebben. Als de voortekenen niet bedriegen zal haar nieuwe track minstens net zoveel bijval oogsten als ‘Head Above Water’. Lavigne zal begin volgend jaar- waarschijnlijk in februari- een nieuw album presenteren. Het zal het zesde album van de populaire zangeres worden.

View this post on Instagram

#TellMeItsOver 🖤 December 12

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne) on

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter