Bad Bunny Tickets

Bad Bunny Tourdata

Geen evenementen gevonden

Bad Bunny tour waarschuwing

2024
Bad BunnyAustralia
2024
Bad BunnyBelgium
2024
Bad BunnyBrasil
2024
Bad BunnyCanada
2024
Bad BunnyDenmark
2024
Bad BunnyFinland
2024
Bad BunnyFrance
2024
Bad BunnyGermany
2024
Bad BunnyIreland
2024
Bad BunnyItaly

Over Bad Bunny Tickets

Gaat Bad Bunny op tournee in 2023?

Als Bad Bunny geen tournee heeft gepland in Europa of elders in de wereld, kan dat twee dingen betekenen: of de tournee was net bij jou in de buurt maar is voorbij, of Bad Bunny plant een come-back met een nieuw album en nieuwe concerten. Alex houdt je op de hoogte van nieuws of ticketinformatie over de komende shows.

Wanneer gaan Bad Bunny tickets in de verkoop?

Als je Bad Bunny niet volgt op sociale media, kun je alle informatie over hun volgende tour vinden op Alex. Uiteraard laten we je weten wanneer de volgende kaartverkoop opengaat zodra we dat weten!

Hoeveel kosten Bad Bunny tickets?

Over het algemeen hangt de prijs van tickets voor Bad Bunny af van de configuratie van de tour (aantal data, steden, locaties,...). Gewoonlijk is de gemiddelde prijs van concerttickets in Bad Bunny $96 (of £86 of 96€).

Hoeveel kosten floor seats/Standing/Pitch Standing/Front Row Bad Bunny tickets?

Voor de beste concertervaring zijn pit tickets, gold pit tickets en floor tickets de aangewezen tickets. De gemiddelde prijs van pit tickets ligt tussen $85-$150 (of €85-€150 of £76-£130).

Hoe kom ik aan Bad Bunny voorverkoop kaarten?

Om voorverkoop tickets voor Bad Bunny te kopen, is de beste oplossing meestal om je in te schrijven op de officiële website van de artiest. Het geeft je vroegtijdige toegang tot sommige verkopen dankzij een code. Het aantal tickets is echter zeer beperkt en het is geen oplossing die garandeert dat je er een krijgt.

Hoe kom ik aan goedkope Bad Bunny tickets?

Er zijn officiële ticketing websites zoals Ticketswap. Het kan een oplossing zijn hoewel je de volledige prijs van het originele ticket betaalt. Je kan ook fansites vinden die tickets doorverkopen tussen individuen, maar je moet opletten voor mogelijke oplichting.

Is Bad Bunny op tournee?

Als Alex hierboven concerten heeft genoemd, kun je ervan uitgaan dat Bad Bunny op tournee is. Anders moet je misschien wat geduld hebben, want Bad Bunny is misschien van plan terug te komen met muziek en shows. Abonneer je op de pagina van Bad Bunny op Alex om geen muzieknieuws of aankondigingen van aankomende tours te missen.

Bad Bunny Ticket Prijzen

Afhankelijk van onder meer hun bekendheid op dat moment, de capaciteit van de zaal en de stad waar de tournee stopt (hoofdsteden zijn altijd duurder), kunnen de ticketprijzen voor Bad Bunny variëren.

Bad Bunny Nieuws

© Hey Alex 2023