Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

We kennen haar om haar vele overwinningen en platen maar achter de succesvolle zangeres die echt Pink is? Bent u zich dus echt bewust van alles wat de grote kunstenaar omringt? Laten we de balans opmaken! 

Alles wat je (misschien) niet wist over Pink

Een volleerd kunstenaar, een liefdevolle moeder en een werkend meisje, Pink is verreweg DE meest invloedrijke artistieke persoonlijkheid van de afgelopen jaren. De succesvolle auteur Alecia Beth Moore, wiens echte naam Alecia Beth Moore is, staat nooit echt ver van de ether vandaan. Momenteel is de zangeres met haar laatste album “Beautiful Trauma” (2017) op weg naar glorie, de zangeres is niet langer op haar eerste poging tot muziek. Maar achter deze grote artiest die door iedereen geliefd is, wie is er nu echt degene die Pink heet? Voor uw cultuur heeft Alex besloten om een aantal feiten te verzamelen over degene die ons zo vaak heeft doen dromen. Op uw merken, zet u zich in, ga!

#01 : Zijn muzikale inspiratiebronnen?

Onder de vele artiesten die Pink als kind in de oren schommelden, waren twee grote zangers in staat om haar te beïnvloeden. Madonna en Janis Joplin zijn de persoonlijkheden die de grootste impact op Pink hebben gemaakt door hun meer dan alleenstaande persoonlijkheden en onvergelijkbare vocale talenten. Ze had in het bijzonder Joplin’s “Me & Bobby McGee” aan het begin van haar carrière behandeld.

#02 : Ze schreef haar eerste lied aan…

Nadat hij op 13-jarige leeftijd als koorzanger bij de hiphopgroep “School of Thoughts” kwam, leunde Pink iets dichter bij zijn vocale talenten. Geïnteresseerd in zowel dans als zang, componeerde de kunstenares haar eerste lied op 14-jarige leeftijd! Alecia Beth Moore wordt al snel opgemerkt en wordt begeleid door een DJ die haar….. op de podia zal voortstuwen!

#03 : Ze is niet alleen een zangeres!

En nee, nee! Pink is niet alleen goed met een microfoon in haar hand, ze is ook een uitstekende actrice. En om goede redenen, geïnteresseerd in cinema sinds het begin, is ze in verschillende producties verschenen. Van haar tijd in “Ski to the Max” in 2001 tot “Popstar: Never Stop Never Stop Never Stopping” in 2016, waar ze haar eigen rol speelde, de zevende kunst past bij haar als een tweede huid!

#04: Ze haat haar paar tatoeages…

Met rode linten op zijn dijen, zijn hond dood op zijn arm of een streepjescode in zijn nek, heeft Pink veel tatoeages over zijn hele lichaam. Jeugdfouten? Zeker omdat het algemeen bekend is dat de zangeres geen grote fan is van haar inscripties. Een paar jaar geleden verklaarde ze zelfs dat als ze “een gummetje” kon nemen om alles uit te wissen, ze het zonder aarzelen zou doen!

#05 : Pink is niet alleen een superster

Ze is ook een toegewijde moeder en een top-vrouw! Getrouwd sinds 2006 met motorcrosskampioen Carey Hart, is het echtpaar erg blij, ondanks een ongelukkige onderbreking in 2008. Lovebirds hebben twee kinderen en aarzelen niet om hun geluk te delen op alle sociale netwerken! En ja, als een superster en een liefhebbende moeder is het mogelijk!

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter