Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Maar wanneer neemt ze een pauze? Slechts enkele maanden na het einde van zijn wereldtournee met Jay-Z, hebben recente geruchten een nieuwe tour aangekondigd, ditmaal solo, voor 2020. Uitleg : 

“On The Road” again and again

Afgelopen juli gaven de diva Beyoncé en haar man Jay-Z waanzinnige shows over de hele wereld. De fans, tevreden, hadden zich goed voorbereid om een paar lange jaren te moeten wachten voordat koningin B terugkeerde op het podium. Sindsdien heeft de ster een reeks successen geboekt, met name met de release van zijn documentaire Netflix “Homecoming”. Naast haar hele optreden in Coachella ontdekken we het dagelijks leven van de 37-jarige zangeres, van de voorbereiding tot de uitvoering van haar show op het festival.  En omdat Beyoncé er graag veel van doet, is er ook een verrassingsalbum bij de documentaire “Homecoming: The Live Album”, die al beschikbaar is.

Haar fans zijn het er allemaal over eens dat Beyoncé het nu erg druk heeft met haar tweeling en de opnames van de film The Lion King. Echter, een openbaring zorgde ervoor dat het schilderij op zaterdag zoemde. Volgens het Engelse tijdschrift The Sun bereidt Beyoncé nu al zijn grootste wereldtournee voor die gepland staat voor 2020:

Het zou een sabbatjaar worden voor Beyoncé, maar ook al is ze nu niet op tournee, ze is nog steeds rustig van plan hoe ze haar fans de beste show voor volgend jaar kan geven.

In de afgelopen uren, en na de verklaring van The Sun magazine, zijn er geruchten de ronde gedaan over een mogelijke nieuwe wereldtournee deze keer solo. Dus, Beyoncé in concert in Nederland in 2020? Het is zeer waarschijnlijk, in afwachting van bevestiging door de belangrijkste geïnteresseerde partij, kunt u uw tickets al beveiligen met Next Concert. 

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter