Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De fans van Beyonce zijn vandaag verwend. Naast de release van de documentaire Netflix over haar, besloot de Amerikaanse diva haar te vergezellen met een live-album met haar optreden op Coachella 2018. Een leuke verrassing.

“Homecoming” : The Live Album’: een schijf in de vorm van een best off album…

Alsjeblieft, Woensdag 17 april verschijnt een Netflix-documentaire over Beyonce. Voor de gelegenheid besloot de zangeres haar te vergezellen met een live-album met haar optreden op het Coachella Festival in 2018. Dat heeft ze tenminste aangekondigd op Twitter. De film zou des te interessanter moeten zijn omdat hij door Beyonce zelf geregisseerd wordt en enkele scènes achter de schermen en haar dagelijks leven met haar man Jay-Z en haar kinderen moet laten zien. Volgens Netflix zal de documentaire “de emotionele reis van een creatief concept naar een grote culturele stroming” herontdekken en “een intieme visie geven op Beyonce’s historische performance op Coachella 2018”. Dit zijn twee grote beloften die de 148 miljoen abonnees van Netflix zouden moeten bekoren. Het bijhorende verrassingsalbum “Homecoming: The Live Album” zal het volledige optreden van de performer van “Single Ladies” op het podium van het festival bevatten, inclusief zijn ontmoeting met de andere twee leden van de Destiny’s Child, Michelle Williams en Kelly Rowland. Geschiedenis hebben we je verteld!

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter