Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Nederland krijgt dus de kans om Billie Eilish te verwelkomen voor één concert. Op maandag 13 juli 2020 zal de zangeres voor het eerst in de Ziggo Dome zijn!

Billie Eilish in de Ziggo Dome voor het eerst!

Zijn eerste album, dat pas dit jaar uitkomt, is al een groot succes. In een paar maanden tijd vestigde het jonge Amerikaanse meisje zich in de top van de meest beluisterde artiesten en leek een wereldwijd publiek tevreden te stellen.

In 2020 zal het Billie Eilish popfenomeen WHERE DO WE GO? WORLD TOUR in heel Europa, het Verenigd Koninkrijk en Amerika. Billie Eilish is de derde vrouwelijke solo-artieste in 31 jaar geschiedenis met verschillende singles aan de top van de “Billboard Alternative Songs” playlist (met Alanis Morrissett en Sinead O’Connor). Zijn album “WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO”, uitgebracht op 29 maart, was nummer één in de Billboard 200 charts.

Nederland krijgt dus de kans om de zangeres te verwelkomen voor een enkel concert. Maak je klaar, op maandag 13 juli 2020 zal Billie Eilish voor het eerst in de Ziggo Dome zijn! De plaatsen zijn erg populair, er zal niet genoeg zijn voor iedereen. Om er zeker van te zijn dat u ze live ziet, kunt u de aankoop van uw tickets toevertrouwen aan de professionals van Live Booker.

Informatie over kaartverkoop

Datum en plaats van het concert

Maandag 13 juli 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

Prijzen en categorieën

  • 1e rang – Staanplaatsen (€ 69,00)
  • Premium Seats (€ 99,00)
  • 2e rang – Zitplaatsen (€ 79,00)
  • 3e rang – Zitplaatsen (€ 59,00)
  • 4e rang – Zitplaatsen (€ 49,00)
  • 5e rang – Zitplaatsen (€ 39,00)
  • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 69,00)

Tickets en reserveringen

► De voorverkoop start op vr Vrijdag 4 oktober 2019 om 12:00 .

billie
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter