Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Mariah Carey, mythisch en getalenteerd, nooit moe van haar Nederlandse publiek. Nog maar een paar maanden na haar laatste date in de hoofdstad is de zangeres terug met een concert in Amsterdam in juni!

Wave Queen R’n’B keert terug naar Nederland

Dit is het soort nieuws dat zijn fans in een kwestie van seconden enthousiast maakt. Uniek en getalenteerd, leek de zangeres zich te willen wijden aan haar andere activiteiten sinds de release van “Me….. Am Mariah…………….. The Elusive Singer” in 2014. Mariah Carey, die te lang weg is geweest, verraste haar fans met de aankondiging van een nieuw album “Caution” aan het einde van vorig jaar. Alles in nuance, dit album is een echt succes. Na de start in Amsterdam vorig jaar is Mariah Carey zeker klaar om terug te komen en je te laten dansen op haar nieuwe klanken. Bent u klaar om te gaan?

Haar fans wachtten op haar vorig jaar op haar concert in Amsterdam en ze had ons een unieke avond aangeboden. Mariah Carey creëert nog een verrassing door haar “Caution World Tour” aan te kondigen. Om je te vinden, keert de zanger terug naar het podium van de Ziggo Dome in Amsterdam op 13 juni. Nu een jaarlijks terugkerend evenement, zijn deze twee avonden een gelegenheid voor de belle om haar unieke talent terug in het spel te brengen. Ik zal je daar zien.

Informatie over kaartverkoop

Mariah Carey Concert
Donderdag 13 juni 2019: Amsterdam – Ziggo Dome
Prijzen en categorieën :
Categorie 1: 109,00 €
Categorie 2: 93,00 €
Categorie 3: 77,00 €
Categorie 4: 62,00 €
Tickets en reserveringen
► Ticketreserveringsservice: Live Booker
► Binnenkort en de verkoop op de officiële ticketing netwerken (vrijdag 8 februari 2019, 10:00 uur) : 
Ticketmaster NL 

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter