Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

De afrekening wordt gestart. Over een paar minuten opent de officiële verkoop van het BLACKPINK concert bij AFAS Live in Amsterdam zijn deuren. Wilt u dit geweldige evenement niet missen? Het is tijd om Alex’s wijze raad op te volgen. 

Laatste momenten van druk… (of niet)

De BLACKPINK meidengroep komt voor een uniek concert bij AFAS Live in Amsterdam op 18 mei 2019. Geconfronteerd met deze meer dan onverwachte aankondiging, willen veel fans deelnemen aan dit uitzonderlijke concert. Na het zien van de pre-sales van gisteren leeg van links naar rechts, is niet alles verloren als je deze ongekende voorstelling wilt zien. En ja, enkele minuten voor de officiële release van de band voor live in Parijs biedt Alex u HIS-oplossingen om uw tickets te bemachtigen. Een beetje concentratie in de kamer… Laten we het doen, laten we het doen!

Live Booker

Terwijl de kassa’s zich actief voorbereiden op het openen van hun gouden deuren voor het BLACKPINK concert in Amsterdam, kunt u er zeker van zijn dat er een sterke bondgenoot aan uw zijde staat. Wat is zijn naam? Live Booker. Zijn bijzonderheid? U vermijdt de stress en het gedoe van het krijgen van uw kostbare zetels. Trots verbonden aan deze ticketreserveringsservice, kunt u met een gerust hart vertrekken en uw dierbaren verzekeren dat u in mei bij de vertegenwoordiging van de meidengroep bent. Zekerheid, veiligheid en betrouwbaarheid zijn de sleutelwoorden van LB’s team van boekers voor intimi. Dus, klaar om het avontuur te proberen?

Ticketmaster

Voor de avonturiers onder u is er ook de oplossing om hals over kop te haasten en uw tickets tegen elke prijs te bemachtigen wanneer het loket vanmorgen om 9.00 uur opengaat op Ticketmaster NL. Het enige wat je moet weten is dat als je er eenmaal bent, je nooit meer terug kunt gaan en dat alleen snelheid en efficiëntie er echt toe doen. Als u ervan droomt om het concert van BLACKPINK bij te wonen, ongeacht de risico’s, dan is deze manier van doen de uwe. Moed, vastberadenheid en kracht zijn te verwachten in deze felle strijd.

Informatie over kaartverkoop

BLACKPINK Concert
Zaterdag 18 mei 2019 : Amsterdam – AFAS Live
Prijzen en categorieën

Enkelvoudig tarief: 166,88 €
Tickets en reserveringen 
► Ticketreserveringsservice: Live Booker
►Binnenkort te koop op officiële ticketnetwerken (dinsdag 05 februari 2019, 09.00 uur): Ticketmaster NL 

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter