Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

BLACKPINK zet zijn opmars naar de muzikale hoogten voort! Na de algemene verrassing na de aankondiging van hun aankomst op Coachella 2019, denkt het Koreaanse kwartet nog groter en onthult een teaser voor een wereldtournee in hetzelfde jaar!

BLACKPINK nodigt u uit naar Amsterdam in 2019

Vastbesloten om het verschil te maken, hebben de meisjes van BLACKPINK een paar dagen geleden iedereen verrast met de aankondiging van hun deelname aan Coachella 2019. Dit is de eerste keer in 20 jaar dat een K-pop meidengroep deelneemt aan dit grote festival! Slechts enkele dagen na deze grote aankondiging zetten de meisjes het web opnieuw op z’n kop door de wereld rond te toeren met concerten in Noord-Amerika, Australië en Europa. Een aankondiging die niet naliet om het BLIИK te raken!

Op dit moment zijn alleen de 3 continenten genoemd. Er circuleert geen andere informatie. Komt er een concert in Amsterdam? Gelukkig hebben de fangroepen niet te lang gewacht om de info te vinden en de spanning te doorbreken: enkele minuten na de aankondiging van BLACKPINK op hun sociale netwerken werd een bericht geplaatst: “TEASER / You are BLACKPINK fans? Stick around…..”. Een nogal subtiele manier om de passage van de band naar Amsterdam te bevestigen!

Zelfs als de twijfel bijna is weggenomen, moet je er heel sterk in geloven! Blijf verbonden. In afwachting van de bekendmaking van de data, voor wie het BLACKPINK concert in Amsterdam absoluut niet wil missen, adviseert Hey Alex u het Next Concert.

Informatie over kaartverkoop

BLACKPINK Concert
Datum nog te komen: Amsterdam – Kamer te komen
Prijzen en categorieën
Binnenkort beschikbaar 
Tickets en reserveringen 
► Ticketreserveringsservice: Next Concert
► Binnenkort beschikbaar op officiële ticketing netwerken (datum in aantocht) : Ticketmaster NL 

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter