Boef Tickets

Boef Tourdata

Geen evenementen gevonden

Boef tour waarschuwing

2024
BoefAustralia
2024
BoefBelgium
2024
BoefBrasil
2024
BoefCanada
2024
BoefDenmark
2024
BoefFinland
2024
BoefFrance
2024
BoefGermany
2024
BoefIreland
2024
BoefItaly

Over Boef Tickets

Gaat Boef op tournee in 2023?

Als Boef geen tournee heeft gepland in Europa of elders in de wereld, kan dat twee dingen betekenen: of de tournee was net bij jou in de buurt maar is voorbij, of Boef plant een come-back met een nieuw album en nieuwe concerten. Alex houdt je op de hoogte van nieuws of ticketinformatie over de komende shows.

Wanneer gaan Boef tickets in de verkoop?

Als je Boef niet volgt op sociale media, kun je alle informatie over hun volgende tour vinden op Alex. Uiteraard laten we je weten wanneer de volgende kaartverkoop opengaat zodra we dat weten!

Hoeveel kosten Boef tickets?

Over het algemeen hangt de prijs van tickets voor Boef af van de configuratie van de tour (aantal data, steden, locaties,...). Gewoonlijk is de gemiddelde prijs van concerttickets in Boef $96 (of £86 of 96€).

Hoeveel kosten floor seats/Standing/Pitch Standing/Front Row Boef tickets?

Voor de beste concertervaring zijn pit tickets, gold pit tickets en floor tickets de aangewezen tickets. De gemiddelde prijs van pit tickets ligt tussen $85-$150 (of €85-€150 of £76-£130).

Hoe kom ik aan Boef voorverkoop kaarten?

Om voorverkoop tickets voor Boef te kopen, is de beste oplossing meestal om je in te schrijven op de officiële website van de artiest. Het geeft je vroegtijdige toegang tot sommige verkopen dankzij een code. Het aantal tickets is echter zeer beperkt en het is geen oplossing die garandeert dat je er een krijgt.

Hoe kom ik aan goedkope Boef tickets?

Er zijn officiële ticketing websites zoals Ticketswap. Het kan een oplossing zijn hoewel je de volledige prijs van het originele ticket betaalt. Je kan ook fansites vinden die tickets doorverkopen tussen individuen, maar je moet opletten voor mogelijke oplichting.

Is Boef op tournee?

Als Alex hierboven concerten heeft genoemd, kun je ervan uitgaan dat Boef op tournee is. Anders moet je misschien wat geduld hebben, want Boef is misschien van plan terug te komen met muziek en shows. Abonneer je op de pagina van Boef op Alex om geen muzieknieuws of aankondigingen van aankomende tours te missen.

Boef Ticket Prijzen

Afhankelijk van onder meer hun bekendheid op dat moment, de capaciteit van de zaal en de stad waar de tournee stopt (hoofdsteden zijn altijd duurder), kunnen de ticketprijzen voor Boef variëren.

Boef Nieuws

© Hey Alex 2023