Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Fans van de stijgende muziek en de gewerkte teksten? Dan ken je waarschijnlijk Bon Iver. Na het succes van hun laatste album, staat de band op het punt terug te keren met “i,i” en natuurlijk een tournee om het te presenteren.

Ziggo Dome heet Bon Iver welkom.

Bon Iver is vooral een goede dosis zang, rijke en luchtige instrumentale muziek, maar ook en vooral krachtige en gevoelige teksten. Een echte godsgeschenk voor veeleisende muziekliefhebbers die zich schaamteloos kunnen storten op het nieuwe album i,i van de band, dat sinds de release als een echt meesterwerk wordt gepresenteerd.

Nadat Justin Vernon zijn fans had geterroriseerd met een duidelijk uitgesproken verlangen om een stap terug te doen, had de zanger van Bon Iver, Justin Vernon iedereen gerustgesteld door de aanstaande release van een nieuw album aan te kondigen. De kans voor de band om aan een nieuwe tournee te beginnen! Nederland was een van de weinige landen die gekozen is om de zangeres te verwelkomen. En natuurlijk heeft Amsterdam het recht om dat op eigen gelegenheid te doen. De band treedt op 24 april 2020 op in de Ziggo Dome voor een concert dat nu al uitzonderlijk belooft te worden.

Er zal veel vraag zijn naar de tickets, het zal moeilijk zijn om deze opmerkelijke show bij te wonen. Dus een advies als u alle kansen aan uw zijde wilt zetten: laat Live Booker uw tickets kopen.

Informatie over kaartverkoop

Datum en plaats van het concert

Vrijdag 24 april 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

Prijzen en categorieën

  • 1e rang – Staanplaatsen : € 46,00
  • 1e rang – Zitplaatsen : € 51,00
  • 2e rang – Zitplaatsen : € 46,00

Tickets en reserveringen

► De voorverkoop start op vr, 13/09/19 10:00 CEST.

iver
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter