Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Bruce Springsteen heeft plannen om een nieuw album uit te brengen en weer te gaan toeren. Bruce Springsteen gaat zich weer meer richten op muziek. Zoals de zaken nu lijken keert the Boss na het maken van een film terug naar zijn échte liefde: muziek en overal ter wereld optredens verzorgen. Oude liefde roest dus echt nooit!

Serieuze toer- en opnameplannen

Springsteen liet aan het Sunday Times Magazine weten dat er serieuze toer- en opnameplannen liggen en dat hij met de E Street Band binnenkort weer te zien en te horen zal zijn. Behalve dit heugelijke nieuws voor de fans van Springsteen, stak de zanger zijn mening over de gang van zaken in zijn thuisland Amerika bepaald niet onder stoelen en banken in et uitgebreide interview.

Nieuwe muziek op album

Springsteen heeft, zo bleek, geen hoge pet op van Donald Trump. ‘ Trump is niet van plan om ons land te verenigingen, neem dat maar van mij aan’, liet hij weten. Gelukkig sprak hij echter vooral over muziek. Zo liet hij zich dus ontvallen op korte termijn terug in de muziek te zijn en dat hij waarschijnlijk ook nieuwe muziek uit zal brengen, muziek die toch wel wat af zal wijken van de voor Springsteen zo kenmerkende studioalbums.

‘Springsteen on Broadway’

Zelf noemt de zanger het een soort van singer-songwriter album en een soloplaat die hij uit zal gaan brengen. Het zal overigens het eerste album sinds 2014 (‘High Hopes’) worden van de nog steeds razend populaire zanger. Overigens is er nog meer goed nieuws voor de echte Springsteen aanhangers. De film ‘Springsteen on Broadway’ zal namelijk vanaf half december nogmaals te zien zijn op Netflix.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter