Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

In tegenstelling tot de talloze verhalen die onder meer op de sociale media de ronde deden, zal Bruce Springsteen in 2019 niet gaan toeren en ook geen nieuw album uitbrengen. De zanger neemt in 2019 namelijk pauze na een intensief filmproject.

De geruchten waren hevig, The Boss heeft zich nu via Twitter echter duidelijk uitgesproken. ‘Ik neem een jaar pauze na het maken van de film ‘Springsteen on Broadway’. Wél zullen verschillende leden van The E-Street Band met hun eigen projecten optreden in 2019’, liet Springsteen via Twitter weten. Theo Boss zal daar zelf dus niet bij zijn.

Geruchten blijken niet waar

Na de film en andere andere intensieve projecten waar de zanger zich de afgelopen periode mee bezig hield, is het nu tijd voor een pauze. Dat stelt Springsteen naar aanleiding van de geruchten die de ronde deden over een nieuw album en een wereldtoer. Van die geruchten blijkt dus helemaal niets te kloppen. ‘Mijn fans kunnen volgend jaar wel genieten van bandleden van The E-Street Band. Ook zij verdienen je steun’, zo liet de populaire zanger weten.

Geen snelle comeback van The Boss

Dat er geruchten waren over een toer en een nieuw album is overigens niet zo verwonderlijk. In een interview in The Sunday Times liet Springsteen namelijk weten dat hij ‘terugkeert naar zijn dagelijkse baan’. Fans rekenden na die uitspraak dus op een snelle comeback van The Boss. Die fans zullen echter toch nog wat langer moeten wachten voor Springsteen de bühne weer gaat beklimmen.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter