Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Met het album ‘Love Yourself: Answer’ staat de mateloos populaire boyband BTS nu al voor de 24e achtereenvolgende week in de Billboard 200, waarin het in september van de eerste plaats verdrongen werd. BTS staat nu overigens op de 91e positie. Dit mag toch best uniek genoemd worden, al spant de klassering in de Social 50 helemaal de kroon. Daar namelijk bekleedt BTS nu al 83 weken de eerste plaats.

BTS blijft maar scoren. Zo wist de boyband zich voor de 24e achtereenvolgende week te handhaven in de Billboard 200. In september vorig jaar werd BTS van de eerste plaats verdreven maar met de 91e plaats op dit moment houdt de band zich nu dus al 24 weken bijzonder knap staande. In de Social 50 is BTS al helemaal uniek, want in dit klassement wordt nu al 83 weken lang de koppositie ingenomen.

BTS houdt stand

‘Love Yourself: Answer’ is het derde deel van de albumtrilogie ‘Love Yourself’. Uiteraard belandde het album van de Zuid-Koreaanse idolen in september 2018 op de eerste plaats. Toen ze die positie af moesten staan, leek een afscheid van de Billboard 200 aanstaande. BTS houdt echter nog steeds knap stand.

Net terug van Grammy’s

De Bangtan Boys zijn overigens net terug van een trip naar Amerika, waar ze te gast waren bij de 61e editie van de uitreiking van de Grammy Awards. Ook weer een mijlpaal en niet alleen voor BTS. Het was namelijk de eerste keer dat een band of groep uit Zuid Korea te gast was bij de Grammy Awards. Nog in het eerste deel van dit jaar komt er een nieuw album uit van de boyband, een album dat ongetwijfeld opnieuw alle records zal breken.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter