Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Big Hit Entertainment lanceert in maart TXT, Tomorrow X Together. De juniorband zal proberen net zo populair te worden als BTS, iets dat bepaald niet mee zal vallen. ‘Blijven doen wat je doet’ is een tip van BTS bandlid RM, die verder liet weten dat succes niet zomaar komt en dat je daar heel veel voor over moet hebben.

In maart van dit jaar lanceert Big Hit Entertainment een nieuwe band: TXT. Big Hit Entertainment hoopt uiteraard dat de juniorband minstens net zo succesvol zal zijn als die andere band van Big Hit Entertainment: BTS. RM, bekend bandlid van BTS, gaf alvast een tip aan TXT. ‘Altijd blijven doen wat je doet en geen dingen laten lopen’, zei hij. Bovendien liet hij weten dat succes hebben ook een kwestie is van hard werken.

‘Wees niet te trots’

Met BTS ging het snel. Vorige week waren ze al te gast in Los Angeles, bij de uitreiking van de Grammy Awards en aan hun succes lijkt voorlopig ook zeker geen einde te komen. Op de rode loper had RM wel wat advies voor de bandleden van TXT. ‘Blijven doen wat je doet en geen zaken laten lopen. Niet te trots zijn, maar altijd doorgaan’, liet hij weten.

Hard werken

Verder liet RM tussen de regels door weten dat succes niet zomaar aan komt waaien en een kwestie is van hard werken. ‘Voor we naar Los Angeles gingen hebben we de hele nacht aan ons nieuwe album gewerkt en waren we dus heel de nacht op. Ook dat hoort er bij’, vertelde het populaire bandlid. Het BTS Army wordt eraan herinnerd dat de Zuid-Koreaanse band in 2019 zijn grote comeback in Nederland moet maken! Wij raden u daarom aan om bij deze stap naar Next Concert te gaan.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter