Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De geruchten gingen al enkele maanden rond. Vandaag heeft het bureau Big Hit officieel de komst van BTS in juni 2019 officieel aangekondigd in Parijs en Londen! Focus.

Benoemingen in Londen en Parijs

De BTS had beloofd om terug te keren naar Europa tijdens hun laatste concert in Parijs in oktober 2018 en dat is gebeurd. Een leuke verrassing voor de fans! Of niet, want na enkele dagen of zelfs weken van twijfel kondigt het Big Hit bureau eindelijk officieel de terugkeer van de Bangstan Boys naar Europa in 2019 aan! Geen geluk voor de Nederlanders, want de band heeft op dit moment slechts twee data in Europa aangekondigd. Een concert vindt plaats in Londen op 1 juni 2019 en een ander in Parijs in de Stade de France op 7 juni 2019. Andere data worden blijkbaar binnenkort bekend gemaakt, maar een concert in Nederland lijkt onwaarschijnlijk.

Nederlandse BTS-fans worden daarom uitgenodigd om mee te doen met de Franse fans tijdens het concert in Parijs. De zaal is zeer groot en biedt plaats aan fans uit verschillende landen. De reis is niet zo lang: 3.30 uur met de trein vanuit Amsterdam. Een advies, geef de voorkeur aan deze strategie in plaats van te wachten op een concert in Nederland dat zeker nooit zal plaatsvinden.Dus op uw agenda’s mag u de afspraak niet missen, want het kan uitzonderlijk zijn! De band wacht u op vrijdag 7 juni 2019 op in de Stade de France in Parijs voor een uitzonderlijk concert!

Informatie over kaartverkoop

BTS Concert 
Vrijdag 7 juni 2019 : Paris – Stade de France
Prijzen en categorieën :
Binnenkort beschikbaar
Tickets en reserveringen :
► Ticketreserveringsservice: Next Concert
► Binnenkort en de verkoop op de officiële ticketing netwerken (Vrijdag 1 maart 2019 om 9.00 uur) 

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter