Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

BTS zou sneller dan verwacht terug kunnen keren naar Nederland als we de allereerste speculaties geloven…

Speculaties circuleren op een comeback !

Op ieders lippen vullen de BTS voortdurend hun vele fans. En niet voor niets volgt de Zuid-Koreaanse jongensband de ene na de andere opus in razendsnelle vaart en is de laatste maanden in paniek geraakt en heeft ze de records vermenigvuldigd. Nog niet zo lang geleden heeft de band met het album “Love Yourself: Answer” de gemeenschap verwend, maar terwijl de geesten nog steeds borrelen van deze gebeurtenissen, lijkt het erop dat de crew al van plan is terug te keren naar Nederland….. Droom of werkelijkheid?

Geconfronteerd met de explosieve vraag naar hun laatste Nederlandse shows, zijn de BTS al van plan om terug te keren naar ons land als we de eerste speculaties geloven. En om goede redenen, nog steeds goed ontvangen door de Nederlanders, zijn Jin & Co al in paniek bij de sociale netwerken en de geruchten beginnen al in de pijpen te circuleren! Naar een spoedige terugkeer van BTS naar Nederland? We durven hopen dat de groep positief zal reageren op onze wensen! Wij raden u aan om verbonden te blijven zodat u niets mist…..

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter