Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Het kan gewoon niet op. Binnenkort zijn Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V en Jungkook van de populaire Zuid-Koreaanse boyband BTS te zien in een nieuw spel dat luistert naar de titel ‘BTS World’. Eerder al was de band te zien in het spel ‘BTS Superstar’.

Na ‘BTS Superstar’ zijn Jin, Suga, J-hope, RM, Jimin, V en Jungkook binnenkort te zien in een nieuw spel ‘BTS World’. Daarmee lijkt het succes van de Zuid-Koreaanse boyband BTS niet te stoppen en lijkt aan de populariteit maar geen einde te komen.

In samenwerking met Netmarble

BHE – Big Hit Entertainment- is de grondlegger van de band en zij gingen bij de totstandkoming van het nu al gewilde spel een partnerschap aan met Netmarble, dat vervolgens een spel produceerde waarvan de fans via diverse kanalen al een voorproefje hebben kunnen zien. Uiteraard zijn de reacties nu al enthousiast. Behalve ‘BTS Superspar’ bracht de band al een logicaspel uit met producent BT21.

Doorbraak met ‘No More Dream’

En dus lijkt er maar geen einde te komen aan de indrukwekkende opmars van de Zuid-Koreaanse boyband, waarvan de zeven jonge mannen dus allemaal een eigen artiestennaam hebben, en elk afzonderlijk een ‘merk’ zijn. De band beleefde overigens de grote doorbraak in 2013 met het nummer ‘No More Dream’ van het eerste album ‘2 Cool 4 Skool’. Voor dit debuutalbum ontvingen ze meteen een groot aantal prijzen. Een jaar later werd al het tweede album ‘Dark & Wild’ uitgebracht en ook dit album won diverse prijzen.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter