Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Dat boyband BTS mateloos populair is, is genoegzaam bekend. Nu brak BTS opnieuw een record, want Forbes liet weten dat de film ‘Love Yourself in Seoul’ het ‘grootste wereldwijde bioscoopevenement aller tijden’ is geworden. Let wel: de film werd slechts een dag vertoond. Het zal overigens beslist niet het laatste record zijn dat de boyband breekt.

Boyband BTS vestigde opnieuw een record, dit keer met de film ‘Love Yourself in Seoul’, een film die slechts een dag in de bioscopen te zien was maar wel alle records brak met liefst 1,2 miljoen bezoekers verdeeld over 4100 bioscopen in 102 gebieden. Daarom zal de film waarschijnlijk nog een keer in de bioscopen te zien zijn.

De beste fans

De film, gebaseerd op het concert van BTS in Seoul, bewees weer eens dat BTS over de beste fanschare (BTS-Army) ter wereld beschikt. Want ondanks het feit dat de film alleen op 26 januari te zien was, bleken liefst 1,2 miljoen mensen bereid de gang naar de bioscoop te maken, goed voor een omzet van bijna twaalf miljoen dollar. De film werd in 4100 bioscopen in 102 verschillende gebieden vertoond. En daarmee vestigde de Koreaanse band dus een record.

Indrukwekkende opmars

Ook mag BTS zeggen dat het verantwoordelijk is voor het ‘hoogste gemiddelde bioscoopbezoek op een zaterdag’. Geen wonder dus dat er naar alle waarschijnlijkheid nog een datum gepland wordt waarop de film in de bioscopen te zien zal zijn. En ongetwijfeld zullen er dan weer records verbroken worden, want aan de indrukwekkende opmars van de meest populaire boyband ter wereld lijkt voorlopig geen einde te komen.

Voor wie de terugkeer van de BTS naar Nederland niet wil missen, is het tijd om naar Next Concert te gaan!

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter