Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Genomineerd om een prijs te winnen bij de komende Grammy Awards ceremonie, zal de BTS aanwezig zijn in het publiek maar ook op het podium. Hun entourage kondigde aan dat de Koreaanse groep een prijs zou uitreiken op het evenement. Een consecratie na hun ongelooflijke jaar.

BTS in de running voor de “Best Recording Package” award

Jin en zijn vrienden zullen op 10 februari in het Staples Center in Los Angeles zijn, en het is zeker geen extraatje. BTS is genomineerd voor de Grammy Awards voor het “Best Recording Package” (de beste albumhoes). Een kleine beloning voor hun succes vorig jaar. Miljoenen fans op sociale netwerken, een album, “Love Yourself: Tear” dat een hit was, een film die in de bioscoop werd uitgebracht….. BTS is overal geweest. Misschien dat de band om deze reden, ondanks hun enige kans op een prijs, het voorrecht heeft om zelf een prijs uit te reiken. Deze informatie is bevestigd door het bedrijf dat de carrière van de grootste huidige K-pop-groep beheert:

BTS zal de 61e Grammy Awards bijwonen om een prijs uit te reiken.

Hoewel deze muziekstijl al veel aanhangers heeft over de hele wereld, is het nog steeds moeilijk voor muzikale autoriteiten om het serieus te nemen. Maar de aanwezigheid van BTS bij de volgende Grammy ceremonie is vrij goed nieuws voor de toekomst van de Koreaanse pop. Voor wie de terugkeer van de BTS in Frankrijk niet wil missen, is het tijd om naar Next Concert te gaan!

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter