Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De heavy metal band Bullet for My Valentine kondigt haar comeback aan met een unieke datum in Utrecht op donderdag 1 augustus 2019 in TivoliVredenburg.

Tot ziens in Utrecht !

Ze komen uit Bridgend, Wales. Zij publiceerden hun eerste opus, getiteld “The Poison”, in 2005. Sindsdien hebben ze nog vier albums uitgebracht en een vijfde album, genaamd “Gravity“, werd uitgebracht op 29 juni 2018. Zij hebben ook meer dan een miljoen exemplaren verkocht in de Verenigde Staten alleen al en meer dan 5 miljoen exemplaren wereldwijd.

Zij zijn de leden van Bullet For My Valentine die weer in de schijnwerpers staan. In Utrecht ontmoet u Matthew Tuck, Michael Padget, Jamie Matthias en tenslotte Jason Bowld voor een enkel concert op donderdag 1 augustus 2019 in TivoliVredenburg. Dit is een kans voor de fans van de band om hun nieuwe nummers live te ontdekken, maar ook om hun eerste hits te bekijken.

Informatie over kaartverkoop

Bullet For My Valentine Concert
Donderdag 1 augustus – TivoliVredenburg / Utrecht 

Prijzen/prijzen
Enkele categorie : 28,70 €
Tickets en reserveringen
Boekingsservice vandaag nog beschikbaar: Live Booker
► De voorverkoop start op ma, 15/04/19 10:00 CEST.

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter