Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Sinds ze haar volgende album “Romance” had aangekondigd, hadden de fans van Camila Cabello een paar weken gewacht. En dat is het, ze komt naar Amsterdam met een bijzondere show in juni 2020.

Camila Cabello in Amsterdam in juni 2020

Camila Cabello’s “The Romance Tour 2020” zal de jonge kunstenaar in nieuwe stratosferen stuwen. Na een kleine Europese tournee in 2018, stapte ze in een hogere versnelling met een volgende show in Nederland op een grotere, meer imposante locatie. Fans zullen met duizenden mensen naar deze grote mis kunnen gaan waar ze met hun favoriete artiest kunnen zingen. “Romantiek” is nog niet in de winkels aangekomen, dit zal het geval zijn op 6 december en het zal u aan de gang houden tot de unieke show die ze zal geven in de Ziggo Dome in juni 2020. Dit evenement mag u niet missen.

Dit is een unieke gelegenheid om een avond van waanzin bij te wonen: Camila Cabello neemt bezit van de Ziggo Dome in Amsterdam voor een enkel concert op maandag 15 juni 2020! Nu je alle informatie bij de hand hebt, denk er dan aan om Live Booker de aankoop van je tickets toe te vertrouwen.

Informatie over kaartverkoop

Maandag 15 juni 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

  • Golden Circle (€ 79,00)
  • Premium Zitplaatsen (€ 55,00)
  • 1e rang – Staanplaatsen (€ 49,00)
  • 1e rang – Zitplaatsen (€ 49,00)
  • 2e rang – Zitplaatsen (€ 39,00)
  • 3e rang – Zitplaatsen (€ 35,00)
  • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 44,00)


► De kaartverkoop start vrijdag 29 november om 10:00 uur

camila
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter