Cardi B Tickets

Cardi B Tourdata

Geen evenementen gevonden

Cardi B tour waarschuwing

2024
Cardi BAustralia
2024
Cardi BBelgium
2024
Cardi BBrasil
2024
Cardi BCanada
2024
Cardi BDenmark
2024
Cardi BFinland
2024
Cardi BFrance
2024
Cardi BGermany
2024
Cardi BIreland
2024
Cardi BItaly

Over Cardi B Tickets

Gaat Cardi B op tournee in 2023?

Als Cardi B geen tournee heeft gepland in Europa of elders in de wereld, kan dat twee dingen betekenen: of de tournee was net bij jou in de buurt maar is voorbij, of Cardi B plant een come-back met een nieuw album en nieuwe concerten. Alex houdt je op de hoogte van nieuws of ticketinformatie over de komende shows.

Wanneer gaan Cardi B tickets in de verkoop?

Als je Cardi B niet volgt op sociale media, kun je alle informatie over hun volgende tour vinden op Alex. Uiteraard laten we je weten wanneer de volgende kaartverkoop opengaat zodra we dat weten!

Hoeveel kosten Cardi B tickets?

Over het algemeen hangt de prijs van tickets voor Cardi B af van de configuratie van de tour (aantal data, steden, locaties,...). Gewoonlijk is de gemiddelde prijs van concerttickets in Cardi B $96 (of £86 of 96€).

Hoeveel kosten floor seats/Standing/Pitch Standing/Front Row Cardi B tickets?

Voor de beste concertervaring zijn pit tickets, gold pit tickets en floor tickets de aangewezen tickets. De gemiddelde prijs van pit tickets ligt tussen $85-$150 (of €85-€150 of £76-£130).

Hoe kom ik aan Cardi B voorverkoop kaarten?

Om voorverkoop tickets voor Cardi B te kopen, is de beste oplossing meestal om je in te schrijven op de officiële website van de artiest. Het geeft je vroegtijdige toegang tot sommige verkopen dankzij een code. Het aantal tickets is echter zeer beperkt en het is geen oplossing die garandeert dat je er een krijgt.

Hoe kom ik aan goedkope Cardi B tickets?

Er zijn officiële ticketing websites zoals Ticketswap. Het kan een oplossing zijn hoewel je de volledige prijs van het originele ticket betaalt. Je kan ook fansites vinden die tickets doorverkopen tussen individuen, maar je moet opletten voor mogelijke oplichting.

Is Cardi B op tournee?

Als Alex hierboven concerten heeft genoemd, kun je ervan uitgaan dat Cardi B op tournee is. Anders moet je misschien wat geduld hebben, want Cardi B is misschien van plan terug te komen met muziek en shows. Abonneer je op de pagina van Cardi B op Alex om geen muzieknieuws of aankondigingen van aankomende tours te missen.

Cardi B Ticket Prijzen

Afhankelijk van onder meer hun bekendheid op dat moment, de capaciteit van de zaal en de stad waar de tournee stopt (hoofdsteden zijn altijd duurder), kunnen de ticketprijzen voor Cardi B variëren.

Cardi B Nieuws

© Hey Alex 2023