Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Aan de vooravond van de officiële aankondiging van haar langverwachte concerten zet Celine Dion de plagerij van haar Europese tournee voort door op subtiele wijze de landen te onthullen waar ze in 2020 zal optreden.

Celine Dion gaat door de Ziggo Dome in Amsterdam

Geen twijfels meer! Uw favoriete diva heeft dit weekend bevestigd, de landen waar ze zal optreden tijdens haar Europese tournee in 2020! Celine Dion publiceerde zaterdag een gif waarin ze de verschillende etappes van haar Courage World Tour op subtiele wijze aankondigde met kleine woorden in lippenstift op een spiegel. Als we geen verdere aanwijzingen hadden, door de sociale netwerken van de verschillende concertzalen te doorzoeken, vonden we bevestiging dat het inderdaad de Ziggo Dome in Amsterdam zou zijn die de eer zou hebben om Celine in concert te verwelkomen.

👀

Posted by Ziggo Dome on Saturday, September 21, 2019

Informatie over zijn aankomst in Nederland is schaars. Maar we hebben ze bijna allemaal! Nu we de concertlocatie, de datum van de release en de maand van het concert kennen, kunnen we ons voorbereiden op de ticketoorlog! En ja, je weet het, maar wij bevestigen het, velen van jullie willen zijn show bijwonen, en helaas zullen er niet voor iedereen plaatsen zijn. Om u voor te bereiden op de aankomst kunt u de aankoop van uw tickets nu al toevertrouwen aan de professionals van Next Concert, die ervoor zullen zorgen dat u uw tickets kunt krijgen zodat u geen stress voelt! Geluk, is het niet?

Informatie over kaartverkoop

Datum en plaats van het concert

Juli 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

Prijzen en categorieën

Binnenkort beschikbaar

Tickets en reserveringen

Binnenkort beschikbaar

dion
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter