Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Na enkele maanden van stress en plagen kwam het grote nieuws. Celine Dion bevestigt haar bezoek aan Nederland door volgende zomer maar liefst 3 concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam aan te kondigen!

3 concerten in de Ziggo Dome voor Celine Dion

Op deze mooie septemberdag raden wij u ten zeerste aan om de grootste hits van Celine te bekijken…. zodat hij ze deze zomer in zijn longen kon zingen toen hij naar Amsterdam kwam. Want ja! Deze keer is het echt officieel: Celine Dion heeft net haar Europese afspraakjes aangekondigd!

Het is Kerstmis voor het tijd is! De spanning is eindelijk voorbij. In een oogwenk maakte Celine Dion miljoenen fans de gelukkigste mensen ter wereld. En verberg het niet voor ons, we weten heel goed dat u één van hen bent! Droom je ervan om te dansen en “I’m Alive” te zingen met Celine Dion? Hier zijn de definitieve data van zijn eerste concerten in Amsterdam. Schrijf ze op, ook al vergeet je ze niet:

Celine Dion geeft maar liefst 3 concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam op 10, 12 en 13 juni 2020! Merk op dat het vrijwel zeker is dat andere data later zullen worden aangekondigd.

Wij weten dat u als echte Celine fan uw best zal doen om deze tournee bij te wonen. Maar eerlijk gezegd geven we er de voorkeur aan u te waarschuwen dat de taak moeilijk zal zijn.

Dus, als u niet het type bent om uw alarmen in te stellen, uw grijswaarden met ahornsiroop te besproeien en uw mooiste Quebec-mantra’s te reciteren om te hopen de oorlog te winnen en een plaats te krijgen, raden wij u ten zeerste aan om de aankoop van uw tickets toe te vertrouwen aan Live Booker. Door deze deskundige service, bye-bye stress! Ik beloof dat je niet zult snikken terwijl je “All by Myself” zingt voor de video’s van de gelukkigen die Celine’s shows zullen bijwonen.

‼️ Additional Courage World Tour dates announced ‼️ North American dates added & international tour dates revealed!See all details here 👉🏼 https://smarturl.it/courage-tour – Team Celine

Posted by Céline Dion on Thursday, September 26, 2019

Informatie over kaartverkoop

Datum en plaats van het concert

Woensdag 10 juni 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam
Vrijdag 12 juni 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam
Zaterdag 13 juni 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

Prijzen en categorieën

1e rang – Zitplaatsen (€ 189,00)
2e rang – Zitplaatsen (€ 169,00)
3e rang – Zitplaatsen (€ 149,00)
4e rang – Zitplaatsen (€ 110,00)
5e rang – Zitplaatsen (€ 100,00)
6e rang – Zitplaatsen (€ 80,00)

Tickets en reserveringen

Woensdag 2 oktober 2019 om 10:00

Celine Dion in concert in Amsterdam in 2020: het is officieel!
► Vertrouw de aankoop
van uw tickets toe aan professionals.

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter