Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

De zangeres werd onlangs gespot bij gastheer James Corden voor de opnames van een nieuwe “Carpool Karaoke”. Fans begrepen al snel dat Celine Dion zich inderdaad aan het voorbereiden was op haar grote comeback! Het enige wat we nu nog moeten weten is in welke vorm: een album? Een concert? Een ronde?

Geruchten die bevestigd lijken te zijn!

James Corden’s beroemde “Carpool Karaoke” sequentie wordt nog steeds opgewacht door fans van de gastzangers. Inderdaad, onlangs hebben de gaststerren van hun tijd op de show geprofiteerd om hun terugkeer aan te kondigen. Dit was onder andere het geval voor Ariana Grande, Paul McCartney en Christina Aguilera. Genoeg om de fans van de zangeres Céline Dion bang te maken als er foto’s en video’s van de opnames van de beroemde serie zijn gemaakt! In een van de foto’s zie je de gastheer en zangeres op een Las Vegas meer om de parodie van de film Titanic op te nemen met waarschijnlijk het nummer “My Heart Will Go On” op de achtergrond. De aankondiging van de deelname van Celine Dion aan de “Karaoke Carpool” werd daarom door de gastheer zelf officieel aangekondigd.

Er zij aan herinnerd dat de zangeres geen album heeft uitgebracht sinds 2016, met “Encore un soir”, die meer dan 700.000 exemplaren verkocht. Het opus, dat binnenkort uitkomt, zal alleen in het Engels zijn, met nummers geschreven door de zangers Sia en Pink. Deze laatste had Celine de single “Recovering” aangeboden, na het overlijden van René Angélil. Als we de releasedatum van dit nieuwe album nog niet weten, lijkt het erop dat de uitzending van James Corden’s show zal plaatsvinden op 20 mei! Het is daarom niet onmogelijk dat de legendarische zangeres tegen de zomer van 2020 haar grote comeback in Europa zal maken!

Celine Dion kondigt binnenkort concerten aan in heel Europa voor 2020! Goed nieuws voor iedereen die op de terugkeer van de diva’s wachtte, u kunt nu alle kansen aan uw kant zetten om het concert van de diva bij te wonen! Vertrouwen : Next Concert 

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter