Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Celine Dion kondigde eindelijk haar langverwachte nieuwe wereldtournee aan. De “Courage World Tour”, momenteel alleen gepland in Noord-Amerika, zal ook naar Europa reizen in 2020. Binnenkort een afspraakje in Nederland? 

Celine Dion op tournee in 2019/2020: info en reserveringen

Je weet waarschijnlijk al alles: Céline Dion zal inderdaad eind 2019 aan een wereldtournee beginnen. Voorlopig zijn alleen Noord-Amerikaanse data vrijgegeven. Kaartjes voor deze concerten worden op 12 april verkocht. Er zijn echter geen Europese shows aangekondigd. Wees geduldig, de term “wereldtournee” is vrij expliciet en Celine zou haar fans niet teleurstellen!

Een vraag is: gaat Celine Dion een tour doen met een datum in Nederland? Het enige wat we hopen is dat ze verschillende data in het land zal aankondigen zodat al haar fans haar kunnen komen bewonderen tijdens haar show. Bereid u in de tussentijd voor op zijn terugkeer en beveilig uw tickets vandaag nog met Next Concert.

Ticketing informatie : 
Celine Dion Concerten
Data : (komt binnenkort) :
Prijzen en categorieën
Binnenkort beschikbaar : 
Tickets en reserveringen

► Ticketreserveringsservice: Next Concert 

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter