Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Na de aankondiging van het einde van haar residentie in Las Vegas en een eenmalig concert in Londen deze zomer, wordt verwacht dat Celine Dion op woensdag 3 april een nieuw album en een wereldtournee aankondigt! Uitleg.

Celine Dion op tournee in 2019/2020: info en reserveringen.

Celine Dion zal nooit stoppen. Trouw aan haar fans zal ze hen niet teleurstellen. Terwijl de zangeres eind juni haar residentie in Las Vegas afmaakt, lekte er vanochtend een enorme hoeveelheid informatie van haar officiële website. De performer van My Heart Will Go On en vele andere hits zullen eind 2019 op wereldtournee zijn. Deze informatie mag niet langer met een korreltje zout worden ingenomen, aangezien de zangeres het net officieel heeft aangekondigd!

De langverwachte aankondiging is eindelijk officieel! Céline Dion zal eind 2019 inderdaad aan een wereldtournee beginnen. Voorlopig zijn alleen Noord-Amerikaanse data vrijgegeven. Kaarten voor deze concerten worden op 12 april verkocht. Wat de Europese shows betreft, een beetje geduld. De term “wereldtournee” is vrij expliciet en Celine zou haar fans niet durven teleurstellen! Maak je klaar voor een grote aankondiging in een paar dagen/weken voor concerten in Nederland in 2020. Belofte, Alex blijft stand-by: je weet als eerste wanneer hij terugkeert naar de zeshoek! In de tussentijd, bereidt u zich voor op zijn terugkomst en beveilig uw tickets vandaag met Next Concert.

Informatie over kaartverkoop

Céline Dion Concert
Komende data en steden
Prijzen/prijzen
Binnenkort beschikbaar
Tickets en reserveringen
► Ticketreserveringsservice : Next Concert
► Binnenkort te koop op officiële ticketing netwerken  : Digitick

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

1 reactie

Laat een opmerking achter