Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

In juli van dit jaar komt het vierde album van rapper Chance uit. De rapper maakte dit zelf via een video op Instagram bekend, manager Pat Corcoran bevestigde later het mooie nieuws. Het nieuwe album wordt de opvolger van ‘Coloring Book’ dat in 2016 uitkwam. Behalve met zijn nieuwe album, heeft de rapper het al druk genoeg met allerlei andere zaken.

Rapper Chance komt in juli van dit jaar met een nieuw album, de opvolger van het album ‘Coloring Book’ dat in 2016 verscheen. Via een video op Instagram maakt de rapper het heugelijke nieuws bekend, nieuws dat later bevestigd werd door manager Pat Corcoran. Het betekent alweer het vierde album van de actieve rapper.

Trouwplannen en assistent Amara Enyia

Behalve met het opnemen van zijn nieuwe album, heeft de rapper het toch al erg druk. Zo heeft hij plannen om te gaan trouwen en assisteert hij Amara Enyia in haar strijd om het burgemeesterschap van Chicago. Toch vond de rapper dus nog tijd om nieuwe muziek te maken en in juli van dit jaar kunnen de fans het resultaat horen.

Samenwerking met Kayne West

Het blijft vooralsnog onbekend of het nieuwe album van rapper Chance ook muziek bevat dat hij samen met Kayne West opnam, want ook daar vond Chance nog de tijd voor. In juli weten we meer. Chance zelf heeft tussendoor nog voldoende tijd om een nieuwe pet aan te schaffen, want op dat gebied heeft de rapper een naam hoog te houden.

View this post on Instagram

Jooly 👀👀

A post shared by Chance The Rapper (@chancetherapper) on

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter