Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

In de Amsterdamse concerthal Ziggo Dome geeft zangeres Cher (72) op 30 september 2019 een concert. Haar optreden is onderdeel van de ‘Here We Go Again Tour’. Het is voor het eerst sinds vijftien jaar dat de zangeres naar ons land komt voor een optreden. De kaartverkoop voor haar optreden is ondertussen begonnen via Ticketmaster.

De 72-jarige zangeres Cher geeft op 30 september 2019 een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Cher was vijftien jaar geleden voor het laatst in ons land, toen ze in Rotterdam optrad. Het concert maakt onderdeel uit van de ‘Here We Go Again Tour’. Kaartjes zijn inmiddels via Ticketmaster verkrijgbaar.

Toonaangevende zangeres

Cher bezoekt in het kader van haar tour verschillende Europese steden. Cher scoorde al in de zestiger jaren haar eerste hits (met Sonny) en bleef daarna toonaangevend in de muziekwereld. Meest bekende hits van de zangeres zijn onder meer ‘If I Could Turn Back Time’, ‘Believe’ en uiteraard ‘I Got You Babe’, liedjes die vrijwel iedereen in elk geval mee kan neuriën.

Mamma Mia!

Hoewel al aardig op leeftijd bracht ze nog niet heel lang geleden een nieuw album uit met daarop de meest bekende hits van de Zweedse popgroep Abba. Bovendien was ze recent nog te zien in de film Mamma Mia! Nederlandse fans hebben erg lang moeten wachten op een concert van de zangeres. Ze trad voor het laatst in Nederland op in 2004, ten ze in Rotterdam (Ahoy) haar bekende hits ten gehore bracht.

Informatie over kaartverkoop

Concert Cher
30 september 2019 : Amsterdam – Ziggo Dome
Prijzen in categorie
Enkelvoudig tarief: 99.68 €
Ticketing en reserveringen
► Beschikbaar voor verkoop op officiële ticketing netwerken : 

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter