Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De zangeres en componiste Christina Aguilera, die verschillende platina albums heeft opgenomen, kondigde haar eerste Europese tournee in dertien jaar aan. Deze zomer geeft ze een bijzonder concert in Amsterdam.

Terug na 13 jaar afwezigheid

Lange afwezigheid rijmt met Christina Aguilera. De fans van de zangeres moesten 6 jaar wachten sinds haar album Lotus in 2012 uitkwam om eindelijk nieuwe geluiden te kunnen horen. In 2018 bracht ze eindelijk haar nieuwe album Liberation uit, dat helaas niet het verwachte succes had. Een teleurstellende terugkeer voor degene die 15 jaar geleden een hit was met haar hits “Dirrty” of “Beautiful”. Lange afwezigheid ook voor de Nederlandse fans die de zangeres al dertien jaar niet meer live hebben kunnen bewonderen! Het lijkt er echter op dat de ster eindelijk aan ons heeft gedacht sinds ze net een Europese tournee aankondigt.

Dertien jaar, ja dertien jaar dat Christina Aguilera niet had gestapt op de grond van de Europese podia. Haar fans zullen de gelukkigste ter wereld zijn: de zangeres met haar unieke vocale energie brengt The X Tour naar verschillende Europese landen en vooral naar onze hoofdstad! Maak een aantekening van de afspraak: Christina Aguilera neemt op 8 juli 2019 de Ziggo Dome in Amsterdam over! Een evenement dat u niet mag missen, met het risico dat u nog een lang jaar moet wachten om het weer te zien. Hoe langer het duurt, hoe beter, toch?

Informatie over kaartverkoop

Christina Aguilera Concert 
Maandag 8 juli 2019 : Paris – Stade de France
Prijzen en categorieën :
Vanaf 56 euro
Tickets en reserveringen :
► Ticketreserveringsservice: Next Concert
► Binnenkort en de verkoop op de officiële ticketing netwerken 

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter