Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Vanaf 31 december kan je op Netflix kijken naar de ‘Stadium Reputation Tour’, dat kondigde de zangeres zelf aan op haar Instagram. 

Taylor Swift live in concert, maar dan op je computerscherm

Taylor Swift wordt geliefd en ook wel een klein beetje gehaat door vele mensen. Haar singles eindigen steevast aan de top van de charts en haar videoclips worden bekeken door honderden miljoenen en soms zelfs miljarden mensen. ‘Shake it off’ is haar meest bekeken nummer op YouTube, met wel 2,6 miljard views! Dat is een absoluut record en daarmee komt Swift in de top 10 van meest bekeken videoclips op de site. Ook ‘Blank Space’ haalde al ruim 2,3 miljard views. De zangeres heeft naast haar goede stem en catchy songs ook leuke videoclips die altijd een heel verhaaltje vertellen, waardoor de views nog meer aantikken natuurlijk. Zo is ‘Shake it off’ een duidelijke boodschap naar haar haters toe, laat ze maar doen denkt Taylor Swift.

De zangeres begon al op haar 11 jaar met zingen in Nashville en kreeg ook op erg jonge leeftijd een platencontract. ‘Tim McGraw’ was haar eerste single, uit 2006. Haar allereerste internationale single ‘Love Story’ werd uitgebracht in 2008 en was een wereldwijd succes. Met haar mix van country en pop werd ze enthousiast onthaald door een breed publiek. In 2009 was Taylor te zien in ‘Hannah Montana The Movie’ met haar song ‘Crazier’. Ook ‘Our Song’ en ‘You belong with me’ werden in dat jaar uitgebracht, en waren internationale hits. In de beginjaren ging ze dus voornamelijk voor een country-gevoel, maar nu bijna 10 jaar later is daar weinig van overgebleven en kiest de zangeres resoluut voor stevige pop.

Taylor Swift in concert, dat kan niet iedereen meemaken, maar nu dus wel. Op 31 december lanceert de zangeres de film van haar concert-tour op Netflix. De ‘Stadium Reputation Tour’ werd gehouden tussen mei en november dit afgelopen jaar en werd die hele tijd ook gefilmd. Het resultaat is een mix van de show met dansers, muzikanten en Taylor zelf natuurlijk. Alle hits, live in concert! Had je al plannen voor oudejaarsavond?

Over auteur

Annelien Maes

Professioneel: na mijn studies journalistiek wilde ik een internationale studie doen en koos ik voor de Erasmus Mundus Master: Journalism, Media & Globalisation. Ik heb sindsdien voornamelijk als content editor gewerkt in de reissector. Persoonlijk: ik hou voornamelijk van indie: leuke melodieën met een twist en een portie electro, heerlijk. Tash Sultana, Oscar & The Wolf, The Killers, maar ook Jack Johnson en Xavier Rudd behoren tot mijn favorieten. Verder hou ik van dagdromen, reizen en zwemmen in de oceaan (als het lekker warm is ten minste). U kunt mij contacteren via mijn LinkedIn-profiel.

Laat een opmerking achter